24 Eylül 2007 Pazartesi

Bilecik'te polise sığınan 17 yaşındaki Ö.Y'den tüyler ürperten iddia

Bilecik'te babasının kumar borcuna karşılık 10 ay önce tanımadığı bir kişiye verildiğini ve ilişkiye zorlandığını iddia eden 17 yaşındaki kız, polise başvurup babasından şikayetçi oldu.

Alınan bilgiye göre, polise başvuran Ö.Y. (17), babası Ş.Y'nin kumar borcu karşılığında İsmetpaşa Mahallesi'nde oturan B.Ç'ye (34) 10 ay önce verildiğini, bu güne kadar da isteği dışında bu kişinin zorla kendisiyle
cinsel ilişkiye girdiğini, hamile kalıp düşük yaptığını, dövüldüğünü, korktuğu için de kimseye bir şey söyleyemediğini bildirdi.

B.Ç'nin evinden kısa süre önce ayrılıp Eskişehir'deki akrabalarının yanına geldiğini, daha sonra ailesinin evine döndüğünü ifade eden Ö.Y, babası Ş.Y'nin, B.Ç'nin yanına gitmesi için baskı yapması üzerine polise sığındığını, babasından ve B.Ç'den şikayetçi olduğunu belirtti.

Bunun üzerine soruşturma başlatan emniyet güçleri, şüpheliler Ş.Y. ve B.Ç'yi gözaltına aldı.

B.Ç. ile baba Ş.Y, ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kız dediğin nedir ki? istediğin gibi alır, istediğin gibi satarsın. ev işlerini yaptırır, çocuklarına baktırır, kumar borcunu öder, canın sıkıldıkça döversin.

2 yorum:

nu'n dedi ki...

kadere bak ki, hayatımın dört senesini bir iletişim fakültesinde dirsekleyerek geçirmiş olmama ve sonraki altı senesinde de yazı çizi gibin işlere adanmış olmama rağmen ilk defa köşe yazarı oluyorum:) allam senden razı olsun ne diyem kuşum:)

her neyse dieceem o ki; eksik etek kısmının karnından sıpa sırtından sopa eksik etmeyesen die bi ceddimiz özlü sözü var bizim. dna kodumuz bu iki gözüm ne beklememiz lazım? ama bizim memleketin kadınına özgü sanırım bu muamele, yabancıdan devşirilen hanım sultanlara imparatorluk yönettirmiş ceddim kişileri. enteresan hakkat...

bak bi de ne geldi aklıma, hani bende, sende felan balkan kanı var ya, hani ne biliiimm...:)))

hephercokhic dedi ki...

evet sitemizin ilk köşe yazarı olma ünvanını almış bulunuyorsunuz. aramıza hoşgeldiniz efenim. değerli yorumlarınızı tüm haberler için bekliyoruz.

balkan kanı var evet... biraz tersimiz kötü galiba ne dersin.