18 Eylül 2007 Salı


BİNGÖL (İHA) - Bingöl'de 21 gün önce bir baz istasyonu direğine çıkarak intihar etmek isteyen ve güvenlik güçleri tarafından yaklaşık 8 saat sonra ikna edilerek indirilen Mısır uyruklu Ali Reşit, bu kez Sinop'un Gerze ilçesinde ortaya çıkarak intihar etmek istedi.

Her seferinde Mısır uyruklu olduğunu, Türk vatandaşlığı için kimlik talebinde bulunduğunu belirten Ali Reşit, bugün de aynı isteklerle Sinop'un Gerze ilçesinde bir baz istasyonunun direğine çıkarak intihar etmek istedi. Yetkililerin olay yerine gelerek intihardan vazgeçirdiği şahsın, bundan önce de Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinde intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Şahsın 6 Ağustos 2007'de Burdur'un Bucak ilçesinde, 10 Ağustos 2007'de Çanakkale'de, 13 Ağustos 2007'de Balıkesir'de, 20 Ağustos 2007'de ve öğrenilemeyen tarihlerde Mersin'in Tarsus ilçesinde, Şırnak'ın Cizre ilçesinde ve Yozgat'ın Yerköy ilçelerinde intihara kalkıştığı öğrenildi. 27 Ağustos 2007'de en uzun eylemini yaptığı Bingöl'ün ardından bugün de Sinop'un Gerze ilçesinde intihar etmek isteyen Ali Reşit, her seferinde ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılıyor. (mynet haber sitesi)

Eğer istediği yetkililer tarafından yerine getirilirse, biz de deneyelim ne dersiniz:))

Hiç yorum yok: